Definieert

Nieuwe Standaarden

in Gemak, Omloopsnelheid en Liquiditeit

NTR Metals heeft wereldwijd verwerkingscentra en biedt aan meer dan 20.000 bedrijven lokaal toegang tot eerlijke raffinage tarieven.

NTR Metals is in korte tijd één van ’s werelds grootste bedrijven in de edelmetaalindustrie geworden en bedient de behoeften van juweliers, pandhuizen en andere bedrijven in de edelmetalensector. Doordat wij onze klanten kortere verwerkingstijden en gemakkelijke toegang tot plaatselijke verwerkingscentra bieden, hebben wij een nieuwe betekenis aan het woord “liquiditeit” gegeven.

NTR Metals is een betrouwbare partner die dankzij haar kennis en technologie de snelste service kan bieden

NTR Metals heeft de kortste verwerkingstijden van de sector. Partijen worden dezelfde dag verwerkt en betaald door middel van een spoedoverboeking. NTR Metals heeft het Metals Information Data Access System (MIDAS)TM ontwikkeld om doelmatig de gedetailleerde gegevens van de raffinagepartijen van klanten te kunnen beheren. Meer weten.

Klanten kunnen de prijs vastzetten om marktvolatiliteit te vermijden

Klanten van NTR Metals hebben de mogelijkheid om tijdens kantooruren (09:00 uur – 17:00 uur) onze vestigingen te bellen en de op dat moment geldende koers vast te zetten, alvorens hun materiaal te verzenden of naar één van onze verwerkingscentra te brengen. Door deze dienst krijgen onze klanten de mogelijkheid zich te beschermen tegen plotselinge marktfluctuaties. Meer weten.

NTR Metals is meer dan alleen maar een edelmetaalraffinaderij

NTR Metals is een volledig geïntegreerd bedrijf in edelmetalen, dat voor klanten edelmetaalproducten raffineert, produceert en levert. Door een breed scala van producten en diensten te integreren hebben wij een operationele efficiëntie gecreëerd, waar u als klant van profiteert. Meer weten.

Toegang tot meer dan 60 vestigingen wereldwijd

NTR Metals heeft meer dan 60 vestigingen wereldwijd. U kunt bij onze vestigingen terecht zonder afspraak, ook dan wordt uw materiaal binnen één uur verwerkt. Voor klanten die geen vestiging in de buurt hebben of die de voorkeur geven aan verzending, bieden wij de mogelijkheid het materiaal kosteloos en verzekerd naar ons op te sturen. Tevens is het mogelijk de actuele koers vast te zetten voorafgaand aan de zending. Meer weten.